Home Sosyal Medya YouTube akışında şimdiye kadarki en ilginç özelliği test ediyor

YouTube akışında şimdiye kadarki en ilginç özelliği test ediyor

by Tekno Haber HD
0 comment 41 views

YouTube videoları öne çıkarmanın oldukça ilginç bir yolunu deniyor. Kullanıcının seçtiği göre düzenlenen akış özelliği, şu anda test aşamasında.

YouTube, akış bölümünde şimdiye kadarki en ilginç özelliği test ediyor. YouTube, renge dayalı video öneri özelliği sunmayı planlıyor. Platform, videonun ufak görseline ayarlanacak üç renk seçeneği sunacak; kırmızı, yeşil ve mavi yani RGB.

YouTube’da kullanıcı ana ekranda videolara bakarken veya bir videoyu açtığında “Yeni bir şeyler mi istiyorsunuz?” sorusuyla karşılaşacak. Sorunun altında “Renge dayalı video akışı oluşturun ve gezinmenin keyfini çıkarın” yazan bir mesajla birlikte üç renk çıkacak. Kullanıcının seçtiği renkle uyuşan videolar öneri olarak sunulacak. YouTube, baskın tonu belirlemek için ufak resme mi bakıyor yoksa videonun tamamını inceliyor mu belli değil. Ancak,  kırmızı, mavi ve yeşil olmak üzere aralarından seçim yapılabilecek üç renk olacak.

YouTube’un renge göre video öneri özelliği çoğu kişiye tuhaf gelecektir ancak ana ekranlarını uygulama simgesi rengine göre düzenleyen kişilerin muhtemelen beğeneceği bir özellik olacak. Yeni özelliğin ne zaman yayınlanacağı belli değil.

Devamı

You may also like

Leave a Comment

TeknoHaberHD Teknoloji Haberlerini En Hızlı Ve Doğru Şekilde Ulaşabileceğin Tek Adrestir

teknohaberhdinfo@gmail.com

+90 543 687 39 88

Tekno Haber HD Elektronik Yayıncılık Ltd. Şti.  |   By: TeknoHaberHD  | Hakkımızda | İletişim | Gizlilik Sözleşmesi 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Daha Fazla Oku